LIITTYMINEN

Kerhomme jäsenyyttä anotaan täyttämällä nettikaavake. Anomus pitää täyttää kokonaisuudessaan, arvostamme myös vapaamuotoista ja lyhyttä kertomusta tämänhetkisestä veneilyharrastuksesta. Muista myös ehdottomasti ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, vaikka lomakkeen lähetystietolokissa se saattaakin näkyä. Lisäksi toivomme, että mainitsette mahdolliset suosittelijat joko PVK:n jäsenistöstä tai muista venekerhoista.

Kaavakkeeseen pääset tästä: nettikaavake.

Perinteisiä paperisia anomuskaavakkeita saa kerholta veneilykauden aikana kerhorakennuksessa toimivasta kioskikahvilasta ja/tai kerhon hallituksen jäseniltä. Pääsääntöisesti jäsenanomukset kuuluvat jäsenkirjurimme tehtäviin, joten ensisijaisesti ota yhteyttä häneen.

Mikäli sähköpostiasetuksesi ei suostu lähettämään kaavaketta, lähetä kaavakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostilla!

Jäsenanomukset käsitellään saapumisen jälkeen viimeistään seuraavassa hallituksen kokouksessa, mutta useimmiten jäsenkirjuri voi heti hyväksyä anomuksen alustavasti ja osoittaa hakijalle venepaikan, kunhan tarvittavat maksut on maksettu.

Tällä hetkellä (04-2020) vapaita aisapaikkoja ei ole tarjolla. Isoille veneille tarkoitettuja peräpaalupaikkojakin on jäljellä enää vain muutama. Mutta toki kysyä aina kannattaa! Koska vapautuvat paikat annetaan lähtökohtaisesti jonossa oleville jäsenille, kannattaa jäsenyyttä hakea heti.

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti liittymismaksu on 450,00 € ja se maksetaan kerran. Vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 85,00 € ja se sisältää veneilyliiton jäsenmaksun. Venepaikkamaksut kerätään Helsingin kaupungin hinnoitteluperiaatteiden mukaisesti. Jäsen- ja liittymismaksuista sekä venepaikkamaksuista saa tarkempaa tietoa ottamalla yhteyttä kerhoomme.

Venepaikan lunastaneiden jäsenten velvollisuuksiin kuuluu vartiointivuoron hoitaminen enimmillään kahdesti veneilykauden aikana. Vartiolistat julkaistaan kerhon ilmoitustaululla sekä www-sivujen "jäsenille"-osiossa. Vartioinnista ja muista velvollisuuksista sekä liittymisasioista saa enemmän tietoa ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin.