AJANKOHTAISTA

Veneiden katsastus 2017

Runkokatsastus on voimassa viisi (5) vuotta. Huomioikaa t√§m√§ ennen kev√§√§n vesillelaskua, sill√§ runkokatsastus suoritetaan veneen ollessa telakoituna. Runkokatsastuksesta on aina sovittava erikseen katsastusmiehen kanssa ja vastuu katsastuksen voimassaolosta kuuluu veneen omistajalle. Runkokatsastuksen lis√§ksi vene tulee vesill√§ ollessa vuosikatsastaa, my√∂s siis “runkokatsastusvuonna”. Venett√§, joka on laskettu veteen ilman voimassa olevaa runkokatsastusta, ei vuosikatsasteta.

Kaikki Trafi:ssa rekisteröidyt, PVK:n venerekisterissä olevat ja uudet veneet on vuosikatsastettava voimassa olevien katsastusmääräysten mukaisesti. Eli näille edellä mainituille veneille katsastus on pakollinen!

Veneen voi katsastaa jo ennen varsinaisia katsastuspäiviä sopimalla asiasta kat­sastusmiehen kanssa. Vene on syytä katsastaa heti vesillelaskun jälkeen, ettei viimeisinä katsastuspäivinä synny ruuhkaa. Katsastamattomat veneet poistetaan kerhon ja liiton rekisteristä eikä veneessä saa käyttää kerhon virallista lippua.

Katsastuspäivät on esitetty kevättiedotteessa. Katsastuksen varauslistat tulevat ilmoitustaululle myöhemmin keväällä.

Uusintakatsastuksessa veneilijällä tulee olla mukanaan venetodistus sekä edellisvuoden katsastuspöytäkirjasta kopio. Lisätietoja katsastuspäälliköltä ja jäsentiedotteesta.


« Muista p√§ivitt√§√§ osoitetietosi! Tee se NYT!     Uutislista     Talvis√§ilytysalueen siivoustalkoot 2017 »